MENIU

Zile de reduceri la Flanco și eMAG. Discount Days, o campanie cu promoții ca de Black Friday

Magazinul online Flanco începe, pe 3 aprilie, o mare campanie de reduceri. Campania ține 4 zile, până pe 6 aprilie, dar stocurile sunt limitate. 

Toată oferta poate fi consultată AICI.

Oferta specială Discount Days Flanco este valabilă în limita stocului disponibil și în limita a maxim o bucată din fiecare produs din campanie.

Sunt incluse în ofertă produse din categoriile TV, Audio și Foto, Telefoane și Tablete, Computere și Gaming, Incorporabile, Electrocasnice mari și Electrocasnice mici.

Dovadă că promoțiile sunt mari stă faptul că, la nici o oră de la startul perioadei de reduceri, stocul de mixere verticale Philips a fost epuizat. Mixerul vertical cu 5 viteze și 700W fusese reduse de la 570 la 170 de lei.

De remarcat este că în oferta curentă a Flanco intră și câteva aparate de aer condiționat extrem de performante. Le puteți găsi AICI.

Reduceri și la eMAG

Este o perioadă cu mari reduceri și la eMAG, magazinul online având o promoție extraordinară la televizoarele LG. Toată oferta poate fi consultată AICI. De exemplu, un televizor Smart LED LG, cu diagonala de 139 de centimetri, Full HD, a fost redus de la 5.000 la 3.100 de lei.

Reduceri tentante și la aparatele foto Nikon din promoție, tăierile de preț fiind de 25-30%, în funcție de produsul ales. Oferta completă poate fi consultată AICI.

Mai multe articole despre:
flanco reduceri flanco Flanco Discount Days