MENIU

Zece permise de conducere au fost predate la Poliţia Rutieră Argeş

Foto: informatiiauto.ro

Zece din cele 76 de persoane ale căror permise de conducere au fost suspendate până în prezent, existând suspiciuni că au fost obţinute fraudulos, au predat documentele marţi, la sediul Poliţiei Rutiere Argeş din Piteşti.

Doar două dintre cele zece persoane locuiesc în municipiul Piteşti, şapte fiind domiciliate în alte localităţi ale judeţului şi una în judeţul Călăraşi. Printre cei care au predat permisele se numără şi o femeie.

"Legea prevede că trebuie să predea permisele la unităţile de poliţie din localităţile de domiciliu. Unii se pare că nu au ştiut acest lucru şi s-au prezentat la Serviciul Poliţiei Rutiere Argeş", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, inspectorul Robert Radu.

Toţi cei zece au primit dovezi care atestă că au predat permisele, dar care nu le permit să mai conducă autovehicule pe drumurile publice.

"Persoanele în cauză au fost introduse în baza de date a Poliţiei Rutiere. Dacă vor fi prinse la volan, vor fi cercetate penal pentru conducere fără permis", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş. Permisele predate marţi, la Piteşti, au fost eliberate în lunile martie, mai şi iunie 2008.
Mai multe articole despre:
DNA Argeş anchetă Piteşti permise Marcel Proca