MENIU

Whitney Houston şi Robbie Williams, înlocuitori pentru Michael Jackson la concertele londoneze

Foto: REALITATEA.NET
Imagini de la ultimele repetiţii pentru turneul This Is It, 23 iunie 2009

Concertele de la Londra ale lui Michael Jackson, anulate din cauza morţii megastarului, vor fi înlocuite cu show-uri susţinute de Whitney Houston şi Robbie Williams, programate la începutul anului 2010.

Organizatorii au reuşit să înlocuiască, astfel, 23 dintre cele 50 de concerte pe care Jackson urma să se susţină pe arena O2.

AEG Live organizase, pentru turneul de revenire al lui Michael Jackson, o serie de 50 de show-uri, care să înceapă pe 13 iulie 2009 şi se se întindă şi în primele luni din 2010. Din cauza morţii megastarului american, cu doar câteva săptămâni înainte de primul concert, organizatorii s-au văzut puşi în imposibilitatea de a găsi înlocuitori pentru evenimentele programate în 2009.

Potrivit unor surse citate de presa britanică, anul viitor va fi, însă, unul mai bun decât 2009 pentru AEG Live, care este foarte aproape să semneze cu Whitney Houston şi Robbie Williams contractele de revenire pe scenă după o lungă perioadă de inactivitate. Organizatorii mizează pe faptul că arena O2 va fi plină la cele 23 de concerte, mai ales că, asemenea lui Michael Jackson, Houston şi Williams sunt artişti cu "magnet" la public.