MENIU

Walter Smith: "Am pierdut cu 0-4 în faţa lui Juventus, dar ei au câştigat Liga în acel an! E cel mai 'jos' punct al carierei mele"

Foto: http://www.belfasttelegraph.co.uk

Tehnicianul lui Rangers, Walter Smith, a declarat, marţi, după eşecul cu Unirea Urziceni de pe "Ibrox Park", scor 1-4, că ialomiţenii au meritat să obţină cele trei puncte deoarece au controlat jocul, dar e convins că greşelile individuale ale jucătorilor săi au fost decisive.Scoţianul crede că nivelul la care se află Rangers în acest moment este unul foarte scăzut.

"Nu puteam aveam un start mai bun de meci, dar am devenit un pic nervoşi şi Unirea a avut din ce în ce mai mult posesia. De altfel, posesia lor prelungită nu a fost o ameninţare până la gol, care a venit la prima lor şansă. După aceea, am primit trei goluri pe care nu trebuie să le iei la niciun nivel din fotbal. Unirea a fost mai bună decât noi pe tot parcursul meciului, dar, oricum, a fost o seară dezamăgitoare", a spus Smith.

Scoţianul crede că nivelul la care se află Rangers în acest moment este unul foarte scăzut. "Probabil este cel mai jos punct al meu în fotbalul european. Am pierdut cu 0-4 în faţa lui Juventus, dar ei au câştigat Liga Campionilor în acel an. Este clar că suntem foarte jos în acest moment", a punctat acesta.

Formaţia pregătită de Dan Petrescu, Unirea Urziceni, a reuşit prima victorie din istoria sa în cupele europene, marţi, în deplasare, scor 4-1, pe terenul grupării scoţiene FC Rangers, deşi a fost condusă cu 1-0 şi gazdele au beneficiat de un penalty în prima repriză.

În celălalt meci al grupei, Sevilla a câştigat pe terenul lui Stuttgart, scor 3-1.

Clasamentul Grupei G: 1. Sevilla 9p, 2. Unirea Urziceni 4p, 3. Stuttgart 2p, 4. Rangers 1p.

Următoarea etapă: Unirea Urziceni - FC Rangers şi Sevilla - VfB Stuttgart (4 noiembrie).