MENIU

Vrancea: Consiliul Judeţean alocă 400.000 lei pentru petrecerea de Revelion

CJ Vrancea alocă 400.000 lei pentru cheltuielile de revelion
Vrancea: Consiliul Judeţean alocă 400.000 lei pentru petrecerea de Revelion

Consilierii judeţeni au aprobat în ultima şedinţă a CJ Vrancea pe anul 2009 alocarea a 400.000 lei pentru petrecerea publică de la trecerea dintre ani.

În ciuda crizei economice şi a întârzierii cu care au putut aproba plata indemnizaţiilor pentru persoanele cu handicap şi a însoţitorilor acestora, consilierii judeţeni au găsit bani, în ultima şedinţă din 2009, pentru organizarea revelionului 2009-2010. 400.000 lei este suma alocată de Consiliul Judeţean Vrancea, pentru petrecerea în aer liber de la trecerea dintre ani. Proiectul a fost aprobat de consilierii judeţeni PSD şi PNL, şi criticat de aleşii PD-L.

\"În condiţiile de austeritate, în condiţiile din acest an, consider că Revelionul ar fi trebuit finanţat din alte surse, respectiv din sponsorizări şi nicidecum din sumele alocate. Cred că foarte bine ar fi ca această sumă pe care am alocat-o noi pentru Revelion este să fie repartizată consiliilor locale”, a spus Emilian Diaconu, consilier judeţean PD-L. Pentru evitarea speculaţiilor, aleşii PNL au cerut la rândul lor un desfăşurător al evenimentelor şi o listă de cheltuieli pentru petrecerea de Revelion.

\"Pentru ca să nu mai avem probleme, după ce se încheie acest Revelion, dacă se vor consuma aceşti bani, am vrea să avem informare în Consiliul Judeţean cu privire la cheltuirea acestor bani\", a cerut Fevronia Stoica, consilier judeţean PNL.

Revelionul de anul trecut a costat peste 700.000 de lei şi a fost organizat în Piaţa Gării din Focşani. Şi anul acesta, manifestările vor avea loc în acelaşi loc.

Mai multe articole despre:
revelion Vrancea Consiliul Judeţean cheltuieli 2010