MENIU

\"Vraciul\" din Serbia vindecă fotbaliştii cu lichid din placentă de femeie!

<descriere>

Declaraţia îi aparţine lui Yossi Benayoun, jucătorul lui Liverpool care s-a tratat recent la Marijana Kovacevic, celebra \"vindecătoare\" la care apelează tot mai mulţi fotbalişti de top. Până acum se credea că Marijana masează zonele accidentate ale sportivilor cu placentă de cal.

Goana după refaceri miraculoase în urma accidentărilor i-a făcut pe tot mai mulţi fotbalişti de top din Anglia, şi nu numai, să apeleze la tratamente neconvenţionale. În ultima perioadă o femeie-vraci din Serbia, pe nume Marijana Kovacevic, a intrat în atenţia mediei internaţionale după ce mulţi fotbalişti de top au ales să apeleze la serviciile ei, cu acordul cluburilor de care aparţineau.

Olandezul Van Persie a vizitat-o recent pe Kovacevic pentru a-şi trata o accidentare la gleznă, în speranţa unei vindecări miraculoase, rapide, care să-l facă pe atacantul lui Arsenal să nu rateze derby-ul cu Chelsea. Ulterior, patru jucători de la Liverpool, Riera, Benayoun, Fabio Aurelio şi Glen Johnson, s-au tratat şi ei la celebra \"vindecătoare\", la fel ca şi starul lui Chelsea şi al naţionalei Angliei, Frank Lampard.

Van Persiei a vorbit puţin despre tratamentul pe primit la Belgrad, masaje cu lichid din placetă de cal pe zona accidentată, însă Benayoun a venit cu o altă versiune, declarând că femeia nu foloseşte produse de origine animală. \"Mi-a explicat totul şi mi-a spus că foloseşte lichidul din placenta unei femei. Nu se injecta nimic în muşchi. Era vorba doar de masarea acestui lichid pe piele, apoi era lăsat să acţioneze. Nu se folosea nimic de la animale\", a spus Benayoun, cel care a revenit apoi mult mai repede pe terenul de joc, decât ar fi fost normal în urma accidentării suferite.

De menţionat că şi jucători din Liga I s-au tratat în la cabinetul Marijanei Kovacevic. Ultimul dintre ei a fost Emilian Dolha, care în finalul campionatului trecut a suferit o leziune musculară şi în câteva zile a fost pus pe picioare şi a jucat imediat în partida cu Unirea Urziceni. Alţi pacienţi ai ei au mai fost Toni şi Mara de la CFR şi Hugo Luz de la FC Vaslui.  Şi Cristi Tănase, care acuza de mult timp probleme musculare, a fost la un pas să apeleze la controversata vindecătoare din Serbia, dar Becali s-a opus.

Costurile unui tratament la celebra femeie-vraci sunt în jur de câteva mii de euro.

Mai multe articole despre:
vraci placentă lichid