MENIU

VoxPublica / O secţie specială unde nu se stă la coadă. Locul e în carantină!

Ştampilă de vot

\"Mă sună o prietenă care îmi dă cea mai amuzant periculoasă ştire de azi\", scrie Costi Rogozanu pe VoxPublica.

\"Există în Bucureşti şi o secţie specială unde votul merge foarte repede, dar asta pentru că la fiecare etaj este anunţată carantină! Poate pentru porcină, că doar este boala momentului. Cică se mergea la vot cu fularul şi eşarfa la gură:)

Locul se numeşte aşa, e în plin centru al Bucureştiului:

Institutul Naţional de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneoclimatologie (Str. Sf. Dumitru, nr. 2)

Stai puţin la coadă, ai adrenalină, riscul de îmbolnăvire cu gripă s-ar putea să fie la fel de mare şi în înghesuiala de la Gara de Nord, deci nu ştiu exact cum e mai bine:). Hotărîţi voi.\"

Contactat de REALITATEA.NET, purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Central, Marian Muhuleţ, a declarat: \"Într-un spital s-ar putea să fie carantină şi să se distribuie măşti, halate... eu ştiu. După ştiinţa mea în calitate şi de membru al Comisiei Tehnice de Organizare a Alegerilor la Ministerul de Interne, ştiu că s-a discutat acest aspect cu reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi aceştiau au asigurat că toate secţiile de votare organizate în unităţi spitaliceşti vor fi dezinfectate înainte şi se va asigura un flux normal de alegători acolo, fără norme stricte de igienă. Sunt convins că Direcţia de Sănătate şi Direcţia de Sănătate Publică au luat toate măsurile ca să nu avem cazuri de genul acesta.\"