MENIU

Vodafone Group raportează o creştere cu 9,3% a vânzărilor

Foto: ninthlink.com

Vodafone Group Plc, cea mai mare companie de telefonie mobilă din lume, a anunţat vineri că vânzările din primul trimestru au crescut cu 9,3%, rezultatul fiind sprijinit de fluctuaţiile valutare şi de achiziţii, scrie Bloomberg.

Veniturile au urcat la 10,7 miliarde lire sterline (17,7 miliarde dolari), de la 9,8 miliarde lire sterline, în perioada echivalentă a anului trecut, a anunţat compania. Analiştii mizau pe venituri de 10,66 miliarde lire sterline.

Vodafone taie costurile şi face disponibilizări pentru a compensa scăderea cheltuielilor din sectorul de telecomunicaţii, de pe anumite pieţe. Vodafone a câştigat 8 milioane de clienţi în primul trimestru fiscal, ducând totalul la 315 milioane clienţi.

În prezent, Vodafone are divizii în 31 de ţări pe cinci continente şi aproximativ 40 de reţele partenere în întreaga lume.
Veniturile din servicii ale Vodafone România au scăzut, în perioada 1 aprilie 2009 - 30 iunie 2009, cu 17,3% faţă de acelaşi trimestru al anului financiar trecut, iar numărul clienţilor a crescut cu 5,2%, la 9.532.530 persoane.

Mai multe articole despre:
telefoane mobile vânzări Vodafone