MENIU

Vladimir Putin şi-a adus "succesoarea" trupei ABBA pentru un concert privat

Foto: Gândul

Mai puţin de zece oameni au format publicul, între care premierul rus, însoţit de o femeie a cărei identitate nu a fost dezvăluită. Membrii trupei Björn Again (după numele lui Björn Ulvaeus, unul dintre componenţii formaţiei oiriginale) nu au aflat decât cu câteva ore înainte de concert pentru cine vor cânta şi după ce ajunseseră la 600 km nord de Moscova.

Fostul preşedinte al Rusiei şi actual premier, Vladimir Putin, este atât de pasionat de muzica trupei ABBA, încât şi-a organizat un concert privat cu formaţia „succesoare” a acesteia, intitulată Björn Again. Concertul a fost organizat la 22 ianuarie 2009, într-o localitate izolată din nordul Rusiei, distracţie pentru care a plătit peste 22.000 euro (20.000 lire sterline), a aflat The Times de la Aileen McLaughlin, cea care ţine locul blondei Agnetha Fältskog.

Artista le-a dezvăluit jurnaliştilor britanici că Putin a fost însoţit de o femeie la concert, dar din pricina faptului că stătea într-o lojă camuflată de perdele, nu şi-a putut da seama dacă este vorba de soţia Lyudmilla sau de vreo… amantă. McLaughlin nu a putut vorbi decât de „o rochie crem lungă”, pentru că membrii formaţiei au primit instrucţiunea ca, sub nicio formă, să nu se dea jos de pe scenă.

 

Citeşte mai mult în Gândul 

Mai multe articole despre:
Rusia concert ABBA Vladimir Putin