MENIU

Viorel Hrebenciuc: Relaţia noastră cu PD-L este bună. Traian Băsescu e factor perturbator

Hrebenciuc: Mircea Geoană nu se teme de nimeni
foto: NewsIN

"Relaţia noastră cu PD-L este bună. Problema este că avem un factor perturbator: Traian Băsescu". Aceasta este poziţia lui Viorel Hrebenciuc în legătură cu activitatea din guvern şi cu rămânerea PSD la guvernare.

"Dacă o să vă uitaţi la toate discuţiile apărute între miniştrii PSd şi PD-L au fost în urma unor vizite ale preşedintelui la Guvern. După şase luni de coabitare au fost extrem de puţine evenimente în tre miniştrii celor două partide şi nimic dramatic. Traian Băsescu este un om conflictual şi pe unde a mers a general numai conflicte. Mă aşteptam ca măcar o dată să fie un preşedinte aşa cum ar trebui să fie", a declarat deputatul PSD Viorel Hrebenciuc care a adăugat că Traian Băsescu  "nu va apuca " al doilea mandat pentru a fi aşa cum spune el.

Hrebenciuc a declarat că va face parte din echipa de campanie a lui Mircea Geoană,  care "nu se teme de nimeni", având în vedere cum este poziţionat PSD. Viorel Hrebenciuc a spus că preşedintele PSD are o echipă de consilieri care va fi consolidată în timpul campaniei pentru prezidenţiale. 

În opinia lui Hrebenciuc ieşirea PSD de la guvernare nu este oportună pe fondul crizei. "Ieşirea PSD de la guvernare va adânci criza. Am semnat de bună-credinţă acest Parteneriat pentru România. Acum trebuie să analizăm ce s-a aplicat şi ce vom face pe viitor", a  adăugat deputatul PSD.

Mai multe articole despre:
PSD Traian Băsescu miniştri Viorel Hrebenciuc