MENIU

Viorel Hizo: Le mulţumesc jucătorilor că m-au suportat în cantonament

Foto: NewsIn

Antrenorul Rapidului, Viorel Hizo, a declarat la finalul meciului câştigat cu Poli Iaşi, scor 4-1, că echipa sa a făcut un meci bun deşi ieşenii le-au pus probleme. Hizo a ţinut să le mulţumescă jucătorilor că l-au "suportat" în cantonament.

"Am făcut un joc bun. Este meritul jucătorilor. S-au pregătit foarte bine şi să creştem în meciurile viitoare. Le mulţumesc că m-au suportat în cantonament. Am suferit în perioada de pregătire şi acest lucru s-a văzut. Iaşiul ne-a pus probleme, iar acum ne aşteaptă două meciuri foarte grele cu echipe de Liga Campionilor. Trebuie să vorbim despre viitor. Ce rost mai are să ne întoarcem în trecut? Helder este un copil, are nevoie de o perioadă de acomodare. Nu e uşor să joci în Giuleşti. Bozovic o să-şi revină cât mai revină cât mai rapid. Iencsi e un simbol. Sunt foarte mulţumit de jocul lui Matic, el este un fotbalist cu o capacitate tactică deosebită, care stă foarte bine în teren şi ştie exact ce ne trebuie nouă.", a declarat Hizo la conferinţa de presă.

Rapid a învins vineri Politehnica Iaşi, scor 4-1, într-o partidă din prima etapă în care Adrian Iencsi a revenit în echipa giuleştenilor după o pauză de 6 ani, iar la gruparea bucureşteană au debutat şi noile achiziţii Darjan Matic şi Helder Ferreira.

Mai multe articole despre:
Liga I Poli Iaşi Rapid Viorel Hizo Etapa 1