MENIU

VIDEO / Van Persie se tratează la o femeie-vraci! Starul lui Arsenal, masat cu placentă de cal

<descriere>

Atacantul s-a accidentat în amicalul Olanda-Italia, la un duel cu Chiellini, iar verdictul medicilor a fost destul de dureros pentru olandez. Probleme la gleznă, o perioadă mare de inactivitate, care l-ar putea lăsa în afara câtorva derby-uri importante în Premier League, aşa că jucătorul lui Arsenal a decis să apeleze la metode neortodoxe de tratament, în speranţa unei vindecări cât mai rapide. A zburat în Serbia, la o celebra femei-vraci, cunoscută pentru vindecările miraculoase.

Amicalul din week-end dintre Italia şi Olanda, scor 0-0, de la Pescara, a fost cu ghinion pentru Van Persie. La un duel cu fundaşul italian Chiellini, atacantul olandez s-a prăbuşit la pământ, cu probleme mari la glezna dreaptă.

A fost schimbat, iar primele radiografii au arătat o deteriorare serioasă a ligamentelor de la gleznă, şi o perioadă de inactivitare estimată la cel puţin 7 săptămâni. Prea mult pentru starul lui Arsenal, care ar rata derby-ul cu Manchester United din Premier League.

Van Persie a decis să apeleze la metode mai puţin ortodoxe de tratament

În speranţa unei vindecări miraculoase, Van Persie a decis să apeleze la metode mai puţin ortodoxe de tratament. A aflat de o celebră femei-vraci din Serbia, care are în palmares câteva vindecări miraculoase ale accidentărilor unor fotbalişti cunoscuţi. Vârful olandez a aflat de existenţa femeii de la doi foşti coechipieri de Feyenoord, Danko Lazovic şi Orlando Engelaar, care evoluează în Olanda, la PSV, şi care s-au tratat la vrăjitoarea sârbă.

Interesant e că Van Persie a primit chiar şi acordul lui Arsenal de a se trata în Serbia, aşa că a zburat direct la Belgrad. Deşi nu ştie prea multe despre Mariana Kovacevic, femeia-vraci care-i vindecă miraculos pe fotbalişti, Van Persie a aflat totuşi de o parte a tratamentului pe care-l va primi la Belgrad, pe care l-a dezvăluit şi presei engleze: masaje cu placentă de cal pe glezna accidentată!

\"Nu prea-i cunosc metodele, dar ştiu că mai întâi îţi face masaj cu lichid din placentă de cal. O să încerc. Nu-mi poate face niciun rău, doar să mă ajute. Sunt în contact cu fizipoterapeutul lui Arsenal, iar clubul mi-a dat acordul pentru acest tratament\", a spus Van Persie.

Majoritatea specialiştilor sunt circumspeţi

Majoritatea speciliştilor din domeniul medical, contactaţi de presa din Insulă pentru o părere legată de ineditul tratament pe care-l va urma starul lui Arsenal, s-au arătat circumspeţi. Au explicat că lichidul din placentă e plin de substanţe nutritive, dar au pus accent pe efectul \"placebo\" al tratamentului.

Cu toate acestea, recuperările de care au avut parte cei doi foşti coechipieri ai lui Van Persie, după ce au trecut prin mâna femeii-vraci, au fost cu adevărat remarcabile.

Lazovic (PSV) şi Pantelic (Ajax) s-au tratat prin aceeaşi metodă

Lazovic, un jucător sârb care joacă acum la PSV, a mers la Belgrad luna trecută cu o accidentare la ligamentele genunchiului care ar fi trebuit să-l lase în afara gazonului timp de cel puţin 5 săptămâni. După vizita la Kovacevic şi masajul cu placentă de cal, a revenit pe teren după doar o săptămână. Un alt internaţional sârb care evoluează în Olanda, Pantelic, de la Ajax, a avut probleme la coapsă, iar medicii i-au spus că are nevoie de o perioadă de pauză de o lună. A vizitat-o şi el pe Kovacevic şi a revenit opt zile mai târziu pe gazon.

Accidentarea lui Van Persie din amicalul Italia-Olanda


Mai multe articole despre:
Olanda Serbia Italia amical accidentare vraci gleznă