MENIU

VIDEO Madonna, propunere pentru prințul Harry și Meghan: le oferă apartamentul său din New York

Madonna le oferă cu chirie apartamentul său din New York prinţului Harry şi soţiei acestuia, Meghan Markle, şi îşi descrie oferta drept ”mult mai bună” decât Palatul Buckingham. Anunțul 

 

Madonna i-a rugat pe ducii de Sussex, Harry şi Meghan să nu plece din Marea Britanie pentru Canada pentru că le poate oferi posibilitatea să stea în apartamentul ei din New York.

Vedeta a transmis că le poate închiria apartamentul său şi chiar a înregistrat un videoclip pe care l-a publicat pe Instagram prezentând camerele de locuit.

Cântăreaţa a spus că din punctul ei de vedere Canada e ”plictisitoare” iar New York-ul e mai bun decât Palatul Buckingham Palace, unde nu sunt decât "nişte băieţi cu pălării de blană”.

"Are două dormitoare, cea mai bună perspectivă asupra Manhattan-ului, are un balcon uimitor”, a spus cântăreaţa despre apartamentul din Central Park West.

Madonna i-a făcut această ofertă prințului Harry în timp ce se pregătea pentru unul dintre concertele pe care le susține în această perioadă la Londra.

„Harry, nu fugi în Canada. Este atât de plictisitor acolo. O să îi las să subînchirieze apartamentul pe care îl am în Central Park West. Are două dormitoare și cea mai bună priveliște din Manhattan. Un balcon superb, sigur ieșiți în câștig. (Balconul, n.r.) va pecetlui afacerea. Palatul Buckingham nu este cu nimic mai presus decât Central Park West. Priveliștea este cu siguranță mai bună. Da, nu o mulțime de băieți cu pălării de lână”, a spus Madonna.

După ce au anunțat că renunță la statutul de seniori de la Casa Regală, Meghan Markle și prințul Harry, împreună cu micuțul Archie se vor muta în Canada sau cel puțin temporar. Anunțul a fost făcut de un purtător de cuvânt, care a specificat că cei doi își vor împărți timpul între Canada și Marea Britanie.

Cei doi au şocat casa de Windsor anunţând că renunţă la o parte din îndatoririle lor regale şi că vor petrece mai mult timp în Canada şi Statele Unite, la începutul lunii ianuarie 2020. Ulterior, regina Elisabeta a II-a a decis ca Harry şi Megan să nu mai fie membri cu funcţii active în monarhia britanică, să nu mai folosească titlurile de "Alteţă Regală" şi să devină independenţi din punct de vedere financiar.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna, în vârstă de 60 de ani, este una dintre cele mai bune artiste pop, cu cele mai bune vânzări din secolul al XX-lea, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume.

În martie 2008, Madonna a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Mai multe articole despre:
Madonna chiriasi Harry Meghan SUA; New York