MENIU

VIDEO / Chivu a revenit pe teren după două luni şi 10 zile, în partida Inter - Calgiari 1-1

Foto: www.inter.it

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, a revenit, sâmbătă, pe teren după o pauză de două luni şi 10 zile, în meciul pe care echipa sa, Internazionale Milano, l-a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu Cagliari, în etapa a 18-a din Serie A.

"Sunt fericit că m-am întors pe teren după două luni de absenţă, chiar dacă rezultatul nu e cel aşteptat. După 1-0 cu Cagliari am făcut schimbări importante, iar după golul lui Ibrahimovic, partida putea să se termine oricum, dar s-a terminat egal. Privim înainte cu optimism, pentru că meciul următor este întotdeauna cel mai important", a spus Chivu.

Internaţionalul român a fost integralist în partida pe care Inter a terminat-o la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, cu Cagliari, scor 1-1. Gruparea sardină a deschis scorul în minutul 65, prin Aquafresca, dar campioana Italiei a egalat prin Ibrahimovic, în minutul 77.



Chivu s-a accidentat la genunchiul stâng la 1 noiembrie 2008, în meciul pe care Inter l-a câştigat în faţa Regginei, scor 3-2, iar primul consult a arătat că el va fi indisponibil aproximativ 20 de zile. În urma unei rezonanţe magnetice s-a descoperit o leziune a ligamentului colateral intern de la genunchiul stâng. Fundaşul român a urmat un program de recuperare, iar la 4 decembrie a revenit la antrenamente alături de restul lotului. În ultimele două etape din 2008 ale Serie A, el a fost convocat de Jose Mourinho, dar de fiecare dată a rămas pe banca de rezerve.

Mai multe articole despre:
Serie A Chivu Cagliari Inter