MENIU

VIDEO / Vezi debutul lui Ronaldo la Real. Benzema, decisiv pentru "galactici", în primul amical din perioada de pregătire

Foto: www.realmadrid.es

Real Madrid nu a impresionat în primul meci din noua eră “galactică”, în care Cristiano Ronaldo şi Benzema au debutat oficial pentru gruparea madrilenă. Fostul atacant al lui O. Lyon a decis însă amicalul de la Dublin, cu Shamrock Rovers, după ce a înscris cu trei minute înainte de final. Partida disputată în faţa celor 7.000 de spectatori prezenţi pe “Tallght Stadium” a constituit şi primul meci pe banca tehnică a lui Manuel Pellegrini. Ronaldo a evoluat doar în prima repriză, în timp ce Benzema l-a înlocuit la pauză pe căpitanul Raul.

Realul s-a impus cu greu în faţa celei mai titrate grupări a fotbalului irlandez.

După o săptămână de antrenamente la Dublin, gruparea lui Pellegrini nu a reuşit să impresioneze în primul meci din perioada de pregătire. În ciuda debutului mult aşteptat al lui Cristiano Ronaldo şi al adversarului relativ modest, după 45 de minute de joc tabela arăta doar 0-0. La pauză, Pellegrini a preferat să schimbe aproape toată garnitura de start, iar nou-intratul Benzema, intrat în locul lui Raul, a reuşit să spargă defensiva gazdelor, cu şapte minute înainte de final.  

Echipa de start a Realului:

Dudek - Miguel Torres, Pepe, C. Metzelder, Marcelo - C. Ronaldo, L. Diarra, F. Gago, Guti - Raul, Higuain. Au mai intrat: Heinze, Salgado, Drenthe, Garay, Sneijder, Parejo, Benzema, Negredo, Van der Vaart

Mahamadou Diarra, Ruud van Nistelroooy şi Miguel Palanca sunt în continuare la recuperare în urma unor accidentări, în timp ce Kaka, Casillas, Ramos şi Albiol au primit câteva zile de vacanţă în urma participării la Cupa Confederaţiilor.

Mai multe articole despre:
Real Madrid Karim Benzema