MENIU

VIDEO / Topul golurilor săptămânii e umplut pe jumătate cu execuţii din foarfecă

Foto: daillymail.co.uk

Între cele mai frumoase opt reuşite figurează trei din preliminariile CM 2010, dar faza săptămânii s-a consumat într-o ligă inferioară Brazilia, după două foarfece succesive.

Cei care au intrat zilele acestea pe tvgolo.com au putut vota cele mai frumoase goluri ale săptămânii, în top fiind cuprinse opt dintre interesantele reuşite de dată recentă. Ierarhizarea este subiectivă, dar acţiunile merită văzute, pentru spectaculozitatea lor.

Au fost supuse atenţiei golul lui Nilton, pentru Vasco da Gama, în partida cu Vila Nova (4-1), din liga a doua braziliană, cel al lui Pedro Ribeiro (Sporting Covilha), contra Vitoriei Setubal (2-0), în Cupa Ligii Portugheze, dar şi execuţia din lovitură liberă a Julio Martinez, care a marcat golul de onoare al Salvadorului, pe terenul Mexicului (1-4), în preliminariile CM 2010.

Letonul Verpakovskis este în top cu un gol contra Greciei (2-5), tot în preliminariile CM 2010, iar Diego Rivero (San Lorenzo), punctează printr-un gol de la 30 de metri pe terenul celor de la Chacarita Juniors (2-0), în prima divizie argentiniană.

Cele mai multe voturi le-a întrunit însă a şasea propunere, brazlianul Caio (Rio Branco), urmat de portughezul Dani (Sp. Covilha) - tot în meciul contra lui Setubal (2-0) - şi irlandezul Glenn Whelan, care a deschis scorul contra Italiei (2-2), în meciul de calificare la CM jucat la Dublin.

Mai multe articole despre:
San Lorenzo Vasco da Gama preliminariile CM 2010