MENIU

VIDEO / Ronaldo impresionează: primul meci ca integralist şi prima "dublă" pentru Corinthians

Foto: www.oleole.com

Lui Ronaldo îi prieşte de minune revenirea în Brazilia. "Il Fenomeno" a marcat miercuri prima dublă în tricoul lui Corinthians şi a bifat primul meci ca integralist. Reuşitele lui Ronaldo nu au ajutat-o însă prea mult pe Corinthians, care a încheiat doar la egalitate, 2-2 cu Ponte Preta.

"Vreau să revin la naţională şi vreau să mai particip la un mondial", a declarat recent brazilianul. Cele două dorinţe ale fostului "Balon de Aur" au şanse mari de reuşită, dacă "Il Fenomeno" continuă în ritmul acesta. Revenit pe gazon la mai bine de un an după grava accidentare pe care a suferit-o la genunchiul stâng, pe vremea când era legitimat la AC Milan, Ronaldo devine din nou o sperietoare pentru fundaşii adverşi.

După primele două goluri în tricoul lui Corinthians, Ronaldo a bifat miercuri încă două reuşite personale, în partida cu Pontre Preta: primul meci ca integralist (a recunoscut în zilele acestea că nu e la capacitatea maximă din punct de vedere fizic şi că trebuie să mai dea jos încă 3 kg) şi prima dublă!

Dacă prima reuşită a lui Ronaldo a fost dintr-un penalty (36), executat cu mult calm de brazilian, pe centrul porţii, al doilea gol a fost din acţiune (57). Partida s-a încheiat însă 2-2, după ce oaspeţii de la Ponte Preta au deschis scorul prin Leandrinho (36), apoi au egalat prin Gum, cu un sfert de oră înainte de final. 

Primul gol al lui Ronaldo, cu Ponte Preta, din penalty

Il Fenomeno reuşeşte "dubla"

Mai multe articole despre:
Corinthians Ronaldo gol dublă