MENIU

VIDEO / Cristiano Ronaldo, la prima "dublă" pentru Real Madrid în campionat, în succesul cu Xerez, 5-0

Foto: http://www.citizen.co.za

Real Madrid a spulberat-o pe Xerez, 5-0 pe Bernabeu, într-o partidă în care omul decisiv pentru madrileni a fost Cristiano Ronaldo, la prima dublă în tricoul "galacticilor" în Primera. De notat faptul că patru goluri au fost reuşite în ultimele 15 minute, dar şi revenirea lui Van Nistelroy, care de altfel a şi marcat, la prima apariţie pe gazon după accidentarea gravă la genunchi de anul trecut.

Cristiano Ronaldo începe să-şi merite banii la Real Madrid. Cel mai scump transfer din istorie a fost omul decisiv al "galacticilor" în meciul de duminică cu micuţa Xerez, echipa cu cel mai mic buget din Primera. Portughezul a reuşit prima sa "dublă" în tricoul Realului, în Primera, după ce a deschis scorul în primul minut şi l-a majorat cu un sfert de oră înainte de final. Ronaldo se află la a doua "dublă" pentru  Real, după ce a reuşit să marcheze două goluri şi în prima partidă a "galacticilor" în grupele Ligii Campionilor, în deplasare, cu FC Zurich.

Celelalte goluri ale echipei lui Pellegrini au fost reuşite de Guti (79), Benzema (82) şi Van Nistelrooy (89). Olandezul, care l-a schimbat pe C. Ronaldo în minutul 78, s-a aflat la prima apariţie pe gazon după accidentarea gravă la genunchi de anul trecut. Din păcate, revenirea lui Van Nistelrooy nu a fost una norocoasă, deşi a marcat după doar un minut de la intrarea pe teren. Atacantul a suferit o leziune musculară la faza golului, iar luni a efecutat un control medical pentru a vedea cât de gravă e noua sa accidentare.  


În urma succesului din partida cu Xerez, Real rămâne pe prima poziţie a clasamentului, cu maxim de puncte după trei etape, la egalitate cu rivala FC Barcelona şi Athletic Bilbao.

Vezi aici toate rezultatele din etapa a 3-a din Primera

Mai multe articole despre:
Spania Real Madrid Cristiano Ronaldo Primera Xerez