MENIU

Videanu: Lui Dragnea i se potriveşte proverbul \"Hoţul strigă hoţii\'\'

<descriere>
Videanu: Candidatul permanent Geoană mai are şanse să câştige

Adriean Videanu a spus că PSD nu cunoaşte legea atunci când vorbeşte de ştergerea imaginilor înregistrate la secţiile speciale. Videanu i-a transmis lui Mircea Geoană că nu i-ar strica puţină demnitate.

\"Am văzut în aceste zile că PSD e un partid agitat, cu oameni politici disperaţi, într-adevăr au o problemă internă.  Domnul ministru Blaga de când e suspendat nu a avut nicio discuţie cu nicun prefect. Singura modalitate de a vorbi cu prefecţii este sistemul video conferinţelor, care poate fi verificat, pentru că sunt publice. Este exclusă o astfel de modalitate\", a spus Adriean Videanu.

Despre acuzaţia potrivit căreia prefecţii au primit ordin să şteargă înregistrările de la secţiile speciale, Videanu a replicat că \"Odată ce au fost predate dischetele cu înregistrările de la secţiile speciale la BEJ-uri trebuie să se şteargă aceste imagini din calculatoare care au constituit suportul acestor imagini. Oamenii ăştia nici măcar nu citesc legea\".

Adriean Videanu spune că nu înţelege acţiunile PSD-ului, dar este de părere că \" PSD arată ca un partid disperat, fără coerenţă în acţiunile politice\".

\"Lui Dragnea i se potriveşte proverbul \"Hoţul strgă hoţii!\", a declarat Videanu care a îndemnat pe juranalişti să meargă la Teleorman sau la Balaci pentru a vedea situaţia creată de PSD acolo.

\"Imaginile înregistrate la secţiile speciale sunt la BEJ-uri, oamenii aceştia nici nu citesc legea, nu cunosc procedurile\", a spus Videanu.

Întrebat de afirmaţia PD-L potrivit căreia AEP a anunţat că la alegerile europarlamentare au fost foarte multe voturi duble, Videanu a răspuns cu o întrebare: \"Ştiţi cumva cine a organizat alegerile europarlamentzare?\" \"Domnul Dan Nica ar trebui să iasă să explice ca om care a organizat alegerile în calitate de ministru de Interne.  PSD chiar nu are nicio responsabilitate? Din punctul de vedere al PD-L este important să monitorizăm ce s-a întâmplat din punctul de vedere al alegerilor şi să aşteptăm validarea mandatelor\", a continuat Adriean Videanu.

Acesta i-a transmit un mesaj lui Mircea Geoană: \"Trece mult prea uşor de la starea de şampanie la starea de supărare. Sunt oameni care nu ştiu să piardă cu demnitate. Este incredibil pentru un om politic care se doreşte a fi şeful statului. Puţină demnitate, mai are o altă şansă chiar dacă este candidat permanent.La Primăria Capitalei, la Preşedinţie. Mai are o altă şansă. Mai candidează altă dată. S-a terminat lumea azi?\"

Adriean Videanu a spus că în locul PSD ar fi acceptat cu demnitate rezultatul votului, pentru că \"aşa este corect atâta timp cât clamezi democraţia\".

Liderul PD-L  a confirmat întâlnirea pe care a avut-o la sediul MAI cu alţi colegi de partid: \"Eu, domnul ministru Blaga, domnul Flutur şi domnul Berceanu ne-a întâlnit la MAI timp de 25 de minute pentru a discuta o problemă politică de organizare a structurilor teritoriale ale PD-L. Apoi eu am fost la ministerul Sănătăţii.  Care e problema?\".