MENIU

Videanu i-a cerut lui Geoană să probeze în 48 de ore afirmaţiile la adresa sa

Foto: NewsIn

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a afirmat că, în şedinţa de luni a coaliţiei, i-a pus în vedere liderului PSD Mircea Geoană să aducă dovezi în sprijinul afirmaţiilor pe care le-a făcut recent la adresa, în caz contrar rezervându-şi dreptul de a-l da în judecată.

Videanu a spus că i-a dat acest ultimatum lui Mircea Geoană, în cadrul şedinţei liderilor coaliţiei de guvernământ. "De-abia l-am aşteptat", a spus democrat-liberalul adăugând: "L-am rugat că în 48 de ore să aducă dovezi sau să corecteze afirmaţiile făcute altfel rezervându-mi dreptul de a-l da în judecată". Întrebat cum i-a răspuns liderul social-demcorat, Videanu a răspuns: "Reflectă foarte serios".

Liderul PSD Mircea Geoană le-a spus membrilor social-democraţi, la şedinţa CEx din 19 iunie, că atunci când atunci când vorbeşte Adriean Videanu şi vine cu o propunere, în spatele acesteia se ascunde întotdeauna "un business".

"Suntem în spatele lor. Tot timpul reacţionăm la Băsescu. Este greşit din punct de vedere strategic. Când vorbeşte Videanu, în spate e un business. Când respiră vrea să facă bani. Daţi, mă, în ei, că sunt vraişte la chestia asta! Boc habar nu are de economie. Pogea e adus de pe drumuri. Ăştia ştiu că e omul de casă al lui Videanu", le-a spus Geoană pesediştilor.
Mai multe articole despre:
Mircea Geoană Adriean Videanu propunere business