MENIU

Victorie pentru Unirea Urziceni în primul amical al verii

Foto: www.fcunirea.ro
Unirea Urziceni a început pregătirile pentru Liga Campionilor în faţa divizionarei D Înfrăţirea Hărman.

Campioana Unirea Urziceni a încheiat cu o victorie primul meci amical din această vară. Ialomiţenii s-au impus, marţi, cu scorul de 4-1, în faţa formaţiei Înfrăţirea Hărman, din Liga a IV-a, într-un joc disputat pe Stadionul Carpaţi, din Braşov.

Golurile Unirii Urziceni au fost marcate de Marius Onofraş (18, 33), Bruno Fernandes (87) şi Raul Rusescu (90), în timp ce pentru braşoveni a marcat Nazare (42).

Tehnicianul Dan Petrescu a început meciul cu următoarea formaţie: C. Grigore - D. Matei, B. Mijatovic, Mehmedovic, Brandan - Todoran, Ricardo, Apostol, Milovic - Onofraş, Dănălache.

În repriza a doua, la Unirea a debutat fostul mijlocaş stelist Sorin Paraschiv. Ialomiţenii au evoluat în a doua parte a jocului în formula D. Tudor - Epaminonda, Bruno Fernandes, Galamaz, Bordeanu - S. Frunză, Pădureţu, S. Paraschiv, Rusescu - D. Stan, Bilaşco.

Jucătorii de la Unirea nu se gândesc încă la meciurile din Liga Campionilor, ci la Supercupa României, când speră să învingă pentru prima oară pe CFR Cluj.

"Important este acum să ne pregătim fizic pentru războiul care vine. Acum suntem deja cu mintea la Supercupă. Toţi visăm să jucăm pe Bernabeu sau pe Nou Camp în Liga Campionilor", a spus Bruno Fernandes.

"Ne gândim la CFR Cluj cum să-i batem. Liga Campionilor începe în septembrie. Nu i-am bătut niciodată pe CFR şi sperăm să spargem gheaţa", a afirmat şi atacantul Raul Rusescu.