MENIU

Victorie categorică a Timişoarei în faţa ieşenilor, scor 3-0

Foto: NewsIn

FC Timişoara a obţinut o victorie uşoară împotriva celor de la Poli Iaşi, moldovenii dând o replică slabă bănăţenilor. Arman Karamyan a deschis scorul la începutul primei reprize, Gigel Bucur marcând după acelaşi scenariu în startul părţii secunde. Artiom Karamyan a închis tabela în minutul 85.

O serie de acţiuni excelente ale lui Arman Karamyan pe partea dreapta de atac a echipei sale au anunţat golul ce avea să vină în minutul 12, când acelaşi Arman a trecut uşor de Pecnik şi Bersnjak şi, ajuns în careu singur cu Pleşca, l-a învins pe acesta cu un şut la colţul lung.

Golul doi a venit după o acţiune superbă reuşită de Gigel Bucur. Atacantul a fost lansat cu o pasă în adâncime, a pătruns pe stânga în careu, unde a întors doi fundaşi adverşi şi a înscris cu un şut la coltul lung.

Artiom Karamian a marcat cu latul în poarta lui Pleşca, acesta trezindu-se cu mingea la picior în careul advers, după ce Pleşca respinsese greşit în faţă un şut.

După acest meci, FC Timişoara a acumulat 49 de puncte şi se menţine pe locul 3, în timp ce Politehnica Iaşi se află pe locul 14, cu 28 de puncte.

Casetă tehnică:


FC TIMIŞOARA - POLI IAŞI 3-0 (Arman Karamian 12, Bucur 58, Artiom Karamian 83)

FC Timişoara: Pantilimon - Stancu, Luchin, Cisovsky, Latovlevic - Curtean (Magera 39), Alexa, Borbely, Artiom Karamian - Bucur (Rusic 77), Arman Karamian (Abiodun 58). Antrenor: Gabi Balint.

Poli Iaşi: Pleşca - Buta, Straton, L. Munteanu, Pecnik - Viveiros (M. Oprea 72), Ignatov (Milea 80), Bersnjak, P. Jovanovic (Bâlbă 57) - A. Cristea, C. Bratu. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Luchin 23 / Bâlbă 68, Ignatov 79

Arbitri: Lucian Dan - Aurel Oniţa, Daniel Demetrescu

Stadion: Dan Păltinişanu; Spectatori: 5.000

 

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida FC Timişoara - Poli Iaşi, scor 3-0

Mai multe articole despre:
Liga I Poli Iaşi Etapa a 26-a FC Timişoara