MENIU

Victoria cu Universitatea, o gură de oxigen pentru Unirea înaintea meciului cu Rangers

Foto: NewsIn

Optimismul domnea în tabăra Unirii Urziceni după victoria de sâmbătă seară cu Universitatea Craiova. După ce au reuşit în sfârşit să câştige în Liga I, după o "secetă" de o lună, ialomiţenii aşteaptă acum cu un moral foarte ridicat întâlnirea de miercuri, cu Glasgow Rangers, din Liga Campionilor.

"Victoria asta este o gură de oxigen pentru meciul din Liga Campionilor, dar acolo sigur va fi un alt scenariu", a declarat Sorin Frunză, care a marcat primele două goluri ale Unirii în meciul cu oltenii.

Foarte fericit pentru că a spart gheaţa în acest sezon, Frunză i-a dedicat golurile colegului său Marius Onofraş, "care traversează o perioadă foarte grea" şi care i-a prezis, alături de Bilaşco, că va reuşi să înscrie. Mijlocaşul a admis că victoria din partida de sâmbătă s-a datorat şi norocului: "Aşa a vrut Dumnezeu să se termine acest meci. Dacă nu era Bilaşco, se termina 2-2, dar am avut şi noroc".

Autorul golului victoriei Unirii, Marius Bilaşco, a afirmat că importantă este victoria şi faptul că acum ialomiţenii se pot pregăti în linişte pentru meciul cu Rangers, în care speră la cel puţin un punct. "E important că am câştigat, nu că am marcat eu. Acum ne gândim la meciul cu Rangers. Ne-am bucura să câştigăm şi să ne calificăm, dar şi un egal ar fi bun", a punctat Bilaşco.

Antrenorul Dan Petrescu nu a participat la conferinţa de presă, fiind suspendat, astfel că în locul său a luat cuvântul secundul Dumitru Stângaciu. "Dumnezeu şi-a întors faţa către noi, e o victorie de moral înaintea meciului cu Rangers. Ar fi bine să legăm câteva victorii la fel ca în sezonul trecut", a spus fostul portar.

Campioana Unirea Urziceni a învins, sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-2, Universitatea Craiova, în etapa a 12-a a Ligii I. Victoria ialomiţenilor a fost adusă de un gol marcat în prelungiri de Bilaşco.