MENIU

Victoria Beckham nu vrea ca David să rămână la AC Milan

Foto: thesun.co.uk
Foto: thesun.co.uk

David şi Victoria Beckham au divergenţe în privinţa transferului definitiv al starului englez la AC Milan. David a declarat că ar vrea să rămână la rossoneri, dar Victoria nu este de acord.

După ce a marcat primul gol  în Serie A, duminică, în întâlnirea pe care AC Milan a câştigat-o, scor 4-1, în deplasarea de la Bologna, David Beckham a declarat că ar vrea să rămână la AC Milan, să îşi încheie cariera la "una dintre cele mai bune echipe ale lumii".

Soţia sa, Victoria, nu este însă de aceeaşi părere spunând că nu mai vrea să îşi ducă copii într-o ţară în care nu se vorbeşte engleza, susţinând că  fiii săi nu s-au simţit foarte bine nici în Spania, când David a jucat la Real Madrid.

Totuşi Posh a făcut un compromis şi s-a întors la Londra, pentru a fi mai aproape de Italia, însă David vrea să stea împreună cu soţia şi fiii lor: Brooklyn (9 ani), Romeo (6 ani) şi Cruz (3 ani) în Italia.

David vrea să rămână în Italia deoarece doreşte să mai joace în naţionala Angliei, considerând că de la AC Milan ar ajunge mai uşor în atenţia selecţionerului, decât de la LA Galaxy.

Atât patronul, Silvio Berlusconi, cât şi antrenorul, Carlo Ancelotti, lui AC Milan au declarat că ar dori ca Beckham să rămână, apreciind evoluţiile acestuia în tricoul rossonerilor.

David Beckham s-a transferat în vara lui 2007 de la Real Madrid la LA Galaxy. Fostul căpitan al naţionalei Angliei a semnat cu Galaxy un contract pe cinci sezoane, care îi aduce un venit anual de 50 de milioane.

În acest moment, sezonul din MLS este întrerupt, până în martie, iar jucătorul englez a ales să evolueze la AC Milan, cu acordul echipei americane, pentru a rămâne în formă şi a nu pierde contactul cu echipa naţională.

 

Mai multe articole despre:
AC Milan David Beckham LA Galaxy Victoria Beckham