MENIU

Victor Crivoi: Roger Federer a fost un model pentru mine, dar acum trebuie să-l privesc ca pe un adversar

Victor Crivoi: Sunt fan Roger Federer
Foto: emaramures.ro

Victor Crivoi, component al lotului român de Cupa Davis, al doilea român din clasametul ATP (locul 80), a dat un interviu pentru REALITATEA.NET.

Victor ne-a mărturisit că se antrenează de trei ori pe zi, iar înainte de marile competiţii, stă pe teren la fiecare antrenament şi câte 6 ore.

"Am ales tenisul pentru ca este un sport frumos, un sport curat, iar oamenii din domeniul tenisului sunt toţi nişte oameni deosebiţi", ne-a spus Victor.

Victor Crivoi ne-a spus că este fan Roger Federer, dar ştie că trebuie să îl privească ca pe un adversar.

"Sunt fan Roger Federer, îl stimez şi îl apreciez pentru tot ce a făcut în tenis, dar pentru că sunt şanse în viitor să fiu adversarul lui la anumite turnee, o să îl privesc ca pe un adversar", ne-a declarat Victor.

Claudiu Munteanu: Victor Crivoi va trăi din tenis pentru că pune suflet în fiecare lovitură pe teren

Antrenorul lui Victor Crivoi, Claudiu Munteanu, ne-a povestit câteva lucruri despre elevul său.

"Gândiţi-vă că prin 1992, vine la mine un copil de 12 ani care mi-a zis că vrea să joace tenis. L-am invitat în sală şi l-am pus să se joace la perete cu o minge. Întâmplător l-am urmărit şi am văzut că nu greşea nicio servă. L-am luat lângă mine şi am început să jucăm la fileu, şi de asemenea, nu greşea nicio servă. Apoi, am început să jucăm pe tot terenul, şi chiar dacă avea mişcări sălbatice pentru că nu mai făcuse niciodată tenis de performanţă, Victor a jucat cu mine fără greşeală 153 de serve. L-am luat în braţe şi m-am uitat în ochii lui şi am simţit de atunci că are simţul mingii. Victor simte mingea pe teren, pune suflet în fiecare lovitură şi sunt convins că va trăi din asta", ne-a povestit Claudiu Munteanu, antrenorul său.
Mai multe articole despre:
Tenis Roger Federer Cupa Davis adversar Victor Crivoi