MENIU

Victor Becali: Nu cred că această percheziţie îl poate ajuta pe Gigi Becali cu ceva

Foto: NewsIn
V. Becali: Probabil că se caută altceva la aceşti hoţi de maşini pentru că, între timp, i s-a furat şi maşina băiatului domnului Hrebenciuc

\"După atâta timp, eu nu cred că această percheziţie îl poate ajuta pe Gigi cu ceva\", a spus Victor Becali, la Realitatea TV. \"Probabil că se caută altceva la aceşti hoţi de maşini pentru că, între timp, i s-a furat şi maşina băiatului domnului Hrebenciuc\", crede acesta.

În opinia lui Victor Becali, acum nu se mai poate găsi nimic, "la atâta timp după furt". "Erau în atenţia poliţiei şi poliţia ştia foarte bine cine sunt ei. Nu cred că din cauza aceasta au descins acum la casa acestor băieţi", a completat Victor Becali.

"Aceşti băieţi au la activ zeci de maşini furate. Trebuia să se ducă a doua zi după ce a fost ridicat Gigi Becali. Puteau să se autosesizeze, cum s-au autosesizat şi când a declarat Becali la televizor că i s-a furat maşina, cu mult timp înainte. Acum ce să găseşti la ei? Ce poţi să găseşti decât o altă maşină ?", consideră vărul lui Gigi Becali, Victor.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali arest dosar recurs Victor Becali