MENIU

Vezi cine va comenta meciurile din Liga I de fotbal la noul post TV Digi Sport

Foto: adevărul.ro

Directorul Digi Sport, Teo Avrămescu, a declarat, marţi, pentru REALITATEA.NET, că postul Digi Sport are o nouă viziune, un alt conţinut şi o altă politică de programe şi achiziţii faţă de GSP TV. Avrămescu a anunţat şi cine face parte din echipa de comentatori a postului

Teo Avrămescu a anunţat echipa de comentatori a postului Digi Sport, care va transmite trei dintre meciurile din fiecare etapă a Ligii I. Este vorba de cinci jurnalişti destul de cunoscuţi: George Dobre, Dan Cornel Ştefănescu, Ionuţ Angheluţă, Adrian Cheltuitoru şi Costi Prună. Tot ei vor modera şi emisiunile postului.

"Noi avem alt conţinut faţă de GSP TV, o altă politică de programe şi achiziţii. Ei în afară de Liga I ce au?  Noi venim cu cinci meciuri din Spania, două din Anglia şi trei din Germania, curse de motociclism, handbal intern masculin şi feminin. Este din start o diferenţă. La noi vor fi mai puţine taclale, mai ales că multe sunt chiar invenţii. E de ajuns să îl zgândăreşti pe unul şi îţi umpli emisia. Moto-ul nostru va fi: Conectează-te la Digi Sport, perfomamţă în direct! Perfomanţa este sportivul, el este vedeta. Avem atât de multe competiţii în care se face perfomanţă, chiar şi în Liga I se face performanţă, dar o face fotbalistul, antrenorul care are şi el de spus ceva acolo. Chiar i-aţi văzut pe conducătorii din alte ţări că se dau în stambă aşa ca la noi?", a declarat Teo Avrămescu pentru REALITATEA.NET.

Avrămescu a mai spus că emisiunile dinaintea meciurilor din Liga I se vor numi "Repriza 0", iar cele de la finalul partidelor "Ultima repriză".

Directorul Digi Sport a mai explicat pentru REALITATEA.NET modalitatea prin care se stabileşte televizarea meciurilor din Liga I.

"Antena 1 si GSP TV aleg opţinuea unu şi doi, iar apoi noi alegem din ce rămâne opţiunea trei şi patru şi tot aşa. În prima etapă ei au considerat că opţinuea unu este Ceahlăul Piatra Neamţ - Steaua, iar Universitatea Craiova - Dinamo opţiunea doi. Din ce a rămas, am ales CFR Cluj - Unirea Urziceni ca fiind opţinea trei", a încheiat Avrămescu.

Digi Sport  se va lansa pe 23 iulie, când va transmite meciul retur din turul doi al Europa League, Ujpest Budapesta-Steaua.

Mai multe articole despre:
Liga I program Digi Sport