MENIU

Vezi aici de ce nu se poate duce selecţionerul Lucescu Jr. la Unirea Urziceni

Răzvan Lucescu şi-ar fi dorit să preia pentru câteva luni campioana Unirea

Clubul ialomiţean l-a ofertat pe selecţionerul naţionalei, până la finalul returului, dar Lucescu Jr. s-a văzut obligat să refuze oferta Unirii. Deşi ar fi fost de acord să preia campioana în această perioadă, selecţionerul a fost blocat de oficialii FRF.

Lucescu Jr. ar fi vrut Unirea, dar FRF nu şi-a dat acordul

Varianta Răzvan Lucescu la Unirea Urziceni a picat, cel puţin pentru moment. Deşi Unirea a trimis o scrisoare deschisă FRF-ului, în care îşi exprimă interesul pentru selecţionerul Lucescu jr, pe care l-ar fi dorit în funcţia de antrenor până la finalul sezonului, iar acesta şi-a transmis disponibilitatea, acordul nu pare a avea şanse de reuşită. Motivul? Lucescu Jr le-a transmis ialomiţienilor că ar fi fost dispus să vină la Unirea pentru această perioadă, dar le-a solicitat acestora să solicite acordul FRF. Acord care nu a fost obţinut, dacă e să ne luăm după declaraţiile oficialilor Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu.

\"Sunt cinci luni în care eu cred că aş fi putut să mă duc foarte bine la Urziceni. Mi-ar fi prins bine, aş fi avut în permanenţă contact cu orice problemă. Nu mă duc pentru că există un manager, un preşedinte, care s-au opus, aducându-mi desigur argumente legate de munca de la Federaţie. M-au întrebat dacă aş merge la Urziceni, am răspuns că da, cu mare placere, dar am considerat că cei de la Unirea să obţină acordul şefilor de la naţională. Nu am vrut să intru în polemică cu nimeni. Ar fi fost doar dorinţa mea de a fi alături de această echipă, care m-a solicitat pentru aceste cinci luni şi aş fi făcut-o cu mare plăcere. Mă gândesc că în toată această perioadă nu aveam meciuri cu naţionala. Întotdeauna când cineva se gândeşte la tine, îţi face plăcere\", a declarat Răzvan Lucescu la Sport.ro.

Mihai Stoica:  \"La noi nu se poate, dar Săndoi a fost interimar la Vaslui....\"

Răspunsul lui Lucescu Jr. l-a determinat pe oficialul Unirii, Mihai Stoica, să declare că ialomiţenii vror trece la \"planul B\", însă nu fără a cere FRF-ului motivele acestui refuz. \"Nu ştiu dacă este un refuz categoric din partea FRF în ceea ce-l priveşte pe Răzvan Lucescu, dar avem nevoie de explicaţii, ca în orice democraţie. Dacă la noi nu se poate, atunci de ce Emil Săndoi, selecţionerul naţionalei de tineret, a fost interimar la Vaslui?. Oricum, Răzvan Lucescu la Urziceni nu mai e un subiect care arde. Trecem la planul B\", s-a întrebat Mihai Stoica, la GSPTV.

Unirea Urziceni s-a despărţit în aceste zile de Dan Petrescu, care a ales să semneze un contract cu gruparea rusă de ligă secundă Kuban Krasnodar. Mihai Stoica a declarat imediat după plecarea \"Bursucului\" că noul antrenor va fi un tehnician străin, care nu a mai antrenat în liga I, însă că acesta va veni cel mai probabil la finalul acestui campionat. Până atunci, cei de la Unirea l-ar fi dorit ca \"interimar\" pe selecţionerul României, Lucescu Jr.