MENIU

Vezi aici ce au declarat jucătorii dinamovişti după calificarea senzaţională în faţa lui Slovan Liberec

Foto: NewsIn

Atacantul Marius Niculaea declarat, joi, după calificarea spectaculoasă în grupele Ligii Europa, că succesul cu Slovan Liberec demonstrează tuturor că Dinamo este o echipă valoroasă şi că poate obţine rezultate mari atunci când nimeni nu se aşteaptă.

"Pentru noi nu erau importanţi banii promişi, ci să dăm o palmă tuturor celor care nu ne mai dădeau nicio şansă. Am arătat lumii întregi că avem valoare, am crezut că ne calificăm încă după golul din minutul 4. Ştiam că Slovan nu e o echipă puternică, în Ştefan cel Mare au fost alte datele problemei şi de aceea am pierdut. La Dinamo e posibil orice, cum am luat bătaie de la Foresta de la 4-0, aşa am bătut acum", a spus Niculae.

Atacantul este dezamăgit de atitudinea fanilor, care au preferat să înjure echipa şi la acest meci. "Am reuşit să ne calificăm chiar şi cu acei suporteri care nu au făcut altceva decât să-mi înjure coechiperii şi conducerea. Totul e bine când se termină cu bine, sper că s-au rezolvat şi problemele cu fanii după acest succes", a mai afirmat Niculae, adăugând că nu se gândeşte acum decât la o victorie în derby-ul cu Steaua, iar "apoi vom petrece pentru această calificare".

Mijlocaşul Ianis Zicu a fost la fel de fericit pentru calificarea obţinută in extremis, dar spune că nu mai vrea să treacă prin asemenea emoţii, mai ales că a ratat o lovitură de departajare. "Acasă, am fost puţin mai relaxaţi şi de asta am pierdut. Ne-am gândit să câştigăm acest joc, dar nu am crezut că ne vom califica. Apoi, la 3-0, am făcut tot posibilul pentru a ajunge la calificare. E o calificare foarte frumoasă, dar nu vreau să mai trec vreodată printr-o astfel de situaţie".

"A fost o seară minunată pentru Dinamo, îmi pare rău că nu am putut evolua, voiam să fiu şi eu pe teren. Sincer nu credeam că ne putem califica, dar credeam într-o victorie. Când Cristea a marcat, în minutul 3, a început să se aprindă speranţa, dar îmi era frică să mă gândesc că am putea obţine. Sunt răguşit rău de tot, la penalty-uri am urlat cu toată forţa", a declarat Florin Bratu la GSPTV.

Mijlocaşului senegalez Ousmane N'Doye, care nu a fost folosit de Bonetti în acest meci, nu i-a venit să creadă că echipa a întors rezultatul şi, la scurt timp după meci, s-a aşezat lângă vestiare şi a plâns în hohote de fericire.

Dinamo s-a calificat, joi, în grupele Ligii Europa, după ce a învins pe Slovan Liberec, scor 9-8 la lovituri de departajare, într-un meci din manşa secundă a play-off-ului, care a consemnat scorul de 3-0 pentru roş-albi la finalul timpului regulamentar şi a celor două reprize suplimentare.