MENIU

Vedetele de 40 de ani, goale şi sexy - VEZI GALERIE FOTO

Foto: thelondonpaper.com
Foto: wordpres.com
Foto: wordpres.com
Foto: wordpres.com
Foto: wordpress.com

Chiar dacă au peste 40 de ani, se simt ca la 20 şi au curajul să renunţe la haine pentru a demonstra că au ce arăta!

Cindy Crawford, în vârstă de 43 de ani, a participat la o şedinţă foto pentru numărul din aprilie al revistei Allure, în ipostaze extrem de sexy: "Nu am pretenţia să arăt ca la 23 de ani. Recunosc că am celulită, însă am 43 de ani şi am născut de două ori.", a mărturisit supermodelul.

Fosta soţie a lui Brad Pitt, Jennifer Aniston a pozat goală pentru coperta revistei GQ. Hugh Hefner a declarat că actriţa, în vârstă de 40 de ani, are toate calităţile pentru a apărea în paginile revistei Playboy.  "Cred doar eu sau Jennifer Aniston este din ce mai sexy? Nu am privit-o niciodată în această lumină!"

Pamela Anderson, bomba sexy a Americii a apărut goală-puşcă şi a dansat câteva minute, la o petrecere privată organizată în cinstea fondatorului Playboy. Iar asta la vârsta de 40 de ani, pe care, nu o arată. 

La vârsta la care alte femei ajung bunici, Sharon Stone apare într-o formă spectaculoasă, pe coperta celebrei reviste Paris Match. Pătimaşa actriţă, de 51 de ani, a pozat cu sânii goi.

Nici româncele nu sunt mai prejos. Chiar dacă are 41 de ani, frumoasa Tania Budi nu este lipsită de îndrăzneală. Toamna aceasta frumoasa blondă a renunţat la inhibiţii şi la haine pentru paginile revistei Playboy.