MENIU

Varujan Vosganian: Vom avea şosele în România în anul 3739

Foto: gândul.info
Imagini cu documentul lui Vosganian

Fostul ministru al Finanţelor, Varujan Vosganian, a descoperit drumurile...milenare. Nu ca durata de utilizare, ci de finalizare. Dezvăluirea a apărut în ediţia de marţi a ziarului Gardianul, care citează un raport din 2008 al lui Varujan Vosganian, adresat colegului său de la Transporturi, Ludovic Orban.

Raportul semnat de Varujan Vosganian dă un termen general năucitor pentru finalizarea proiectelor de infrastructură din România şi anume anul 3739.

"Doar atunci vom avea toate drumurile din România perfecte. Doar în anul 3739", afirmă Vosganian într-un raport trimis lui Ludovic Orban.

De exemplu, Vosganian a calculat că etapa a IV-a a proiectului de reabilitare a drumurilor naţionale, programată să se încheie în 2012, ar dura cel puţin o mie de ani, în condiţiile de finanţare din perioada 2005-2008.

În încheierea raportului, fostul ministru al Finanţelor, Varujan Vosganian, îi explică lui Ludovic Orban că s-a ajuns în această situaţie deoarece banii au fost în permanenţă alocaţi unor noi investiţii, înainte ca cele vechi să fie terminate.

Un alt motiv este că au fost cheltuiţi bani şi pe autoturisme, utilaje, mobilier şi aer condiţionat.

Vezi aici articolul complet