MENIU

Vanghelie: Trăim într-un sistem politic în care toţi avem dosare

Foto: NewsIn

Trăim într-un sistem politic în care toţi avem dosare, a declarat Marian Vanghelie, în emisiunea Deschide Lumea, la Realitatea TV. Preşedintele PSD Bucureşti consideră că, în prezent, toate instituţiile din România sunt controlate politic.

Cu impozitul forfetar nu rezolvăm PIB-ul României şi nici nu omorâm corupţia, spune Marian Vanghelie. În opinia liderului PSD, soluţia optimă pentru ieşirea din criză este ca "partidele să propună oameni eficienţi, nu oameni loiali".

"Oamenilor profesionişti care ne deranjează le creăm câte o problemă şi le spunem că au dosare şi numim oameni loiali. Trebuie să stabilim nişte oameni profesionişti care să poată să conducă. Trebuie să dăm o şansă şi unor tineri care sunt pregătiţi în societatea românească şi care să fie susţinuţi de sistemul politic", a concluzionat Vanghelie.  

"PSD a propus un pachet de măsuri anticriză, menite să susţină mediul economic. ... Cred că s-au făcut şi greşeli, poate formula asta de guvernare nu este funcţională, soluţia este ca partidele să propună oameni eficienţi, nu oameni loiali", a spus Marian Vanghelie.

 

Mai multe articole despre:
corupţie PSD Marian Vanghelie dosare PIB