MENIU

Vanghelie spune că demisia lui Oprea confirmă că decizia BPN a fost bună

Foto: NewsIn
Vanghelie ar putea fi interimar la şefia PSD Ilfov

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat joi că demisia din partid a lui Gabriel Oprea confirmă că decizia de retragere a sprijinului politic a BPN a fost una bună, el arătând că probabil, fostul şef de la Ilfov se va îndrepta spre PD-L.

"Decizia BPN de retragere a sprijinului politic şi de propunere spre excludere a fost corectă, demisia lui Oprea e o confirmare. Veţi vedea în perioada următoare spre ce sau spre cine se va îndrepta Gabriel Oprea", a declarat Vanghelie.

El a recunoscut că va fi cel mai probabil desemnat să preia filiala interimar şi şi-a exprimat speranţa că organizaţia va fi repusă rapid în funcţiune. "S-ar putea să fiu eu. BPN va decide. Nu cred că se pune problema că la Ilfov sunt oamenii lui Oprea. Acolo sunt oameni vechi de partid, cu care se poate lucra", a spus primarul sectorului cinci.

Gabriel Oprea i-a trimis joi lui Mircea Geoană demisia din partid, după ce cu o zi înainte demisionase şi din funcţia de şef al filialei Ilfov a PSD, argumentând că nu doreşte ca după cinci ani de muncă la filială să o supună ameninţărilor de la centru cu dizolvarea.

Mai multe articole despre:
demisie PSD Marian Vanghelie Gabriel Oprea