MENIU

Vanghelie, despre Cozmâncă şi Mitrea: Să le fie ruşine, se maimuţăresc în sprijinul lui Băsescu

Foto: NewsIn

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, i-a criticat pe Miron Mitrea şi Octav Cozmâncă spunând că aceştia "nu avut curaj niciodată în viaţa lor" şi au beneficiat, timp de 20 de ani, de privilegiile partidului, iar acum "se maimuţăresc" şi vin în sprijinul lui Băsescu, împreună cu Sorin Oprescu.

"Eu am auzit două persoane, cred că le-am văzut şi fotografia pe la televizor, care vorbeau de 'caşcavalizare'. Ar trebui să le fie ruşine. Oamenii ăştia nu au avut curaj niciodată în viaţa lor, din păcate. S-au folosit şi au beneficiat de toate privilegiile partidului timp de 20 de ani şi unul, şi celălalt. Acum se dau cascadorii râsului, au prins curaj dintr-o dată, brusc, ţinând cont de faptul că se maimuţăresc şi vin în sprijinul lui Traian Băsescu, în pachet cu Sorin Oprescu", a afirmat Vanghelie, făcând referire la recenta excludere a lui Cozmâncă şi la persoanele care acţionează în dezinteresul candidatului PSD la prezidenţiale, Mircea Geoană.

Liderul social-democrat de la Bucureşti a mai precizat că, dacă pe Traian Băsescu îl poate felicita pentru "jocul" pe care-l face, deoarece vrea să câştige alegerile, de restul i se face "scârbă". Întrebat cine este cealaltă persoană la care se referă, în afară de Octav Cozmâncă, Vanghelie a precizat că este vorba de senatorul PSD Miron Mitrea.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, la rândul său, că nu crede că Octav Cozmâncă va reuşi să-i aducă voturi lui Sorin Oprescu, în varianta în care va intra în cursa prezidenţială. "De unde să aducă el voturi, de acasă?", s-a întrebat, retoric, Geoană.

Octav Cozmâncă a fost exclus din PSD, ca urmare a declaraţiilor pe care acesta le-a făcut la adresa social-democraţilor.

Duminică, senatorul PSD Miron Mitrea a declarat că este de acord cu ceea ce spune Octav Cozmâncă despre partid şi că, prin scrisoarea sa, a dat un semnal de strângere celor care nu vor să-l sprijine pe Mircea Geoană.