MENIU

Vanghelie: Băsescu încearcă să racoleze parlamentari de la PSD şi de la PNL

Foto: Realitatea.net
Vanghelie despre Băsescu: Cred că românii or să-l dea pe dânsul afară

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat că are cunoştinţă de racolările PD-L invocate în materialul apărut zilele acestea în presă. Vanghelie crede că intenţia lui Băsescu este de a încerca să racoleze pe anumite pârghii parlamentari de la PSD.

"Am auzit (de racolări) de la foarte mulţi colegi din PD-L, am spus acum vreo trei săptămâni la o emisiune, am spus foarte clar că asta este intenţia lui Traian Băsescu, eu nu am citit acest material, intenţia domnului preşedinte Băsescu este de a încerca să racoleze pe anumite pârghii parlamentari de la PSD şi de la PNL şi de intenţia asta se cunoaşte foarte clar", a declarat Vanghelie.

Întrebat dacă preşedintele Băsescu intenţionează să dea afară PSD de la putere, primarul sectorului cinci a spus: "Nu ştiu, afară, neafară, ce crede dânsul, cred că românii or să-l dea pe dânsul afară". El a refuzat însă să comenteze declaraţia liderului PD-L Cezar Preda că PSD ar trebui dat afară de la guvernare, răspunzând printr-o întrebare: "A câştigat alegerile Cezar Preda şi nu ştiu eu?".
Mai multe articole despre:
PSD Bucureşti Marian Vanghelie primar PD-L racolari