MENIU

Vanghelie anunţă o nouă şedinţă a Coaliţei pentru a rezolva \"un pacheţel de problemuţe\"

FOTO: RTV
Vanghelie: I-am spus şi domnului Videanu un pic(...) Sunt un pacheţel de problemuţe

Un pacheţel de problemuţe! Aşa a caracterizat, luni, liderul PSD, Marian Vanghelie, neînţelegerile din Coaliţie, neînţelegeri care trebuie clarificate cât de curând.

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, dar şi alţi colegi ai acestuia din PSD, s-au declarat nemulţumiţi de întârzierile Executivului cu privire la numirile în funcţii, dar şi de aspecte de ordin administrativ care trebuie să fie rezolvate.

"Să finalizăm odată numiri la nivel naţional, numiri pe deconcentrate, numiri pe nu-ştiu-ce, toate lucrurile astea. Jocurile astea, aşa, de culise, eu nu le înţeleg, eu sunt un tip mai dintr-o bucată şi, când mă scol dimineaţa şi mă îmbrac, ştiu ce am de făcut şi o săptămână, două, trei, patru, dar cred că trebuie să le spunem. I-am spus şi domnului Videanu un pic (...) Sunt un pacheţel de problemuţe", a afirmat Marian Vanghelie, la finalul şedinţei Coaliţiei PD-L- PSD, de luni.

Vanghelie a adăugat că problemele sunt ale Guvernului în general şi nu neapărat ale ministerelor conduse de membrii PD-L, dar acuză că anumite aspecte ar fi "încurcate special". "Când un lucru este încurcat, este ok. Bun, doar cine nu lucrează nu se încurcă, dar, în momentul când simt că nu este încurcat şi ne încurcăm special, atunci mă deranjează", a mai spus Vanghelie.

Liderul organizaţiei Bucureşti a afirmat că mai mulţi pesedişti sunt îngrijoraţi de aceste aspecte. "Mai mulţi colegi, foarte mulţi colegi împărtăşesc. Nu e o problemă a mea punctuală pentru că eu nu am probleme, sunt sănătos, merg bine pe stradă, merg şi drept, utiaţi-vă după mine", a mai afirmat Vanghelie.

Mai multe articole despre:
PSD coaliţie Vanghelie şedinţă PD-L deconcentrate