MENIU

Vanghelie: Antonescu nu va obţine decât 5% la alegerile prezidenţiale plus două voturi de la Iliescu şi Oprescu

Foto: gandul.info

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat miercuri la Arad, că preşedintele PNL, Crin Antonescu, va obţine la alegerile prezidenţiale cel mult 5% plus două voturi: ale lui Ion Iliescu şi Sorin Oprescu, transmite corespondentul NewsIn.

"Sigur domnul Antonescu, la cei 5% pe care-i va lua, va mai lua două voturi în plus, de la domnul Iliescu şi de la domnul Oprescu. Dacă dumneavoastră mă convingeţi că domnul Crin Antonescu poate să ia mai mult de 5%, eu încerc să fiu de acord cu dumneavoastră", a susţinut, în faţa ziariştilor arădeni, vicepreşedintele social-democrat.

Vanghelie a mai spus la Arad, că fostul lider PIN Cozmin Guşă este "unul dintre liderii de opinie ai acestei societăţi" care poate ajuta la schimbarea din funcţie a lui Traian Băsescu.

"Cozmin Guşă, după părerea mea, este unul dintre liderii de opinie ai acestei societăţi, un tânăr pregătit şi în următoarea perioadă va avea foarte multe de spus. Noi avem nevoie de toate forţele, nu numai de Cosmin Guşă pentru că trebui să-l schimbăm pe Traian Băsescu", a mai afirmat vicepreşedintele PSD.

Marian Vanghelie: Poate că Geoană nu ştie să danseze ca Băsescu, dar o să ia lecţii dacă e nevoie

În ce priveşte candidatul PSD la prezidenţiale el a declarat că partidul trebuie să gasească formula prin care actualul preşedinte al statului să fie schimbat.

"Mircea Geoană va fi preşedintele României, iar orice candidat sau contracandidat al lui Traian Băsescu este mult mai bun decât Traian Băsescu. Trebuie să găsim formula ca să-l schimbăm pe Traian Băsescu şi o s-o găsim. Tot timpul cu cancerul acesta, ce naiba. Dacă te duci prea mult spre extreme lumea se satură. Merge o perioadă scurtă, după aia lumea se satură. Poate că nu ştie Mircea Geoană să danseze atât de bine ca Traian Băsescu, evident nu ştie, dar o să ia lecţii dacă e nevoie. S-ar putea să nu mai fie cazul să avem un preşedinte care dansează, ci un preşedinte care poate să rezolve anumite probleme", a declarat Marian Vanghelie.