MENIU

Vânătorii de talibani din Afganistan - Vezi imaginile şocante surprinse de echipa RTV

Foto: RTV
Adelin Petrişor şi Dan Gegui au surprins într-un reportaj cele mai şocante imagini ale vieţii pe front în Afganistan
Adelin Petrişor şi Dan Gegui au surprins într-un reportaj cele mai şocante imagini ale vieţii pe front în Afganistan

Zeci de militari români şi americani luptă în Afganistan pentru arestarea sau eliminarea diverşilor lideri talibani. Forţele speciale române şi americane primesc informaţii de la agentiile occidentale de spionaj şi intervin. Adelin Petrişor şi Dan Gegui au surprins într-un reportaj imagini şocante ale vieţii de pe front.

Intitulat ''Vânătorii de talibani'', reportajul reprezintă primul demers jurnalistic ce dezvăluie prezenţa Forţelor speciale române în Afganistan.

''La începutul lunii decembrie, un astfel de comando a reuşit lichidarea unuia dintre cei mai importanţi talibani din zona Kabulului. Eu am stat două săptămâni cu un comando americano-român, am mers cu ei la antrenament, dar şi în misiuni. În reportajul Vânătorii de talibani sunt prezentaţi militarii din Forţele speciale române, dar şi civilii afgani prinşi la mijloc, civili care nu au încredere prea mare în NATO şi se tem de râzbunarea talibanilor'', a povestit Adelin Petrişor, realizatorul reportajului.

Misiunile combat ale românilor din Afganistan au fost prezentate la Realitatea TV, în emisiunea ''Adevăr sau provocare''. 

Mai multe articole despre:
talibani Afganistan militar spionaj