MENIU

Van der Sar: Las fotbalul pentru soţia mea!

Van der Sar trece prin momente grele

Portarul lui Manchester United va sta pentru o perioadă nedeterminată departe de gazon, pentru a fi alături de soţia sa, aflată în stare gravă la spital, după ce a suferit o hemoragie cerebrală cu două zile înainte de Crăciun.

Portarul titular al lui Manchester United, olandezul Edwin Van der Sar, va sta departe de fotbal pentru o perioadă nedeterminată de timp, pentru a fi alături de soţia sa, Annemarie van Kestern (36 ani), internată în stare gravă la spital, din cauza unei hemoragii cerebrale suferite cu două zile înainte de Crăciun.

\"Nu are sens ca Edwin să mai stea aici, e logic să meargă să stea lângă soţia lui, în speranţa că se vor îmbunătăţi lucrurile\", a declarat şi managerul lui Manchester United, Alex Ferguson. Van der Sar, în vârstă de 39 de ani, nu a mai jucat pentru \"diavoli\" din data de 21 noiembrie, de la meciul cu Everton, el aflându-se încă în recuperare după o accidentare la genunchi.

Despre starea de sănătate a soţiei sale scriu astăzi mai multe publicaţii, opinia unanimă fiind că situaţia sa este deosebit de gravă. Cei doi s-au căsătorit în luna mai a anului 2006 şi au împreună un băiat şi o fată.