MENIU

Valeriu Răchită a antrenat un an şi jumătate la FC Ploieşti şi a câştigat 41 de meciuri din 51

Foto: RTV
Antrenorul Valeriu Răchită a aflat din senin că trebuie să plece de la FC Ploieşti

Antrenorul Valeriu Răchită a aflat din senin că trebuie să îşi facă bagajele şi să plece de la FC Ploieşti. Ca să nu fie nevoiţi să îi plătească vreun ban, şefii echipei şi-au adus aminte că în 2008 Răchită îşi prezentase demisia. Aşa că au luat actul, l-au sters de praf şi s-au prezentat cu el la Federaţie.

După 41 de victorii în 51 de jocuri, Vivi Răchită a fost dat afară de la FC Ploieşti. În 2008, Răchită a vrut să demisioneze din cauza preşedintelui Ştefan Chiţu, însă cererea nu i-a fost acceptată de patronul Ioan Nicolae. 

"La un Comitet Director a lovit un jucător de faţă cu mine, iar eu am luat atitudine mi se pare normal", a declarat Valeriu Răchită.

Hârtia în care Răchită îşi prezenta demisia a fost scoasă din sertar după o jumătate de an şi dusă la Federaţie. Răchită nu va primi astfel niciun ban, pentru că din acel act reiese că nu a fost dat afară, ci şi-a dat demisia.

"Erau învăţaţi cu un antrenor care să fie umil, mai docil, care să le spună cât de frumoşi sunt şi ce frumos se îmbracă dar să nu se priceapă la fotbal", a mai spus Răchită.


Mai multe articole despre:
demisie FC Ploieşti Valeriu Răchită