MENIU

Vadim Tudor şi-a anunţat candidatura la preşedinţie şi l-a propus pe Becali ca prim-ministru

Foto: NewsIn

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, şi-a anunţat, sâmbătă, la Iaşi, candidatura la preşedinţie, iar pe Gigi Becali l-a propus ca prim-ministru, însă omul de afaceri a evitat să dea un răspuns liderului partidului.

"La alegerile următoare eu îmi voi depune candidatura la preşedinţia României, iar pe domnul Becali îl voi propune ca prim-ministru", a spus preşedintele PRM, în discursul său rostit în incinta cinematografului "Victoria" din Iaşi, cu ocazia unei întruniri electorale a organizaţiei politice.

Declaraţia lui Vadim Tudor a stârnit doar un zâmbet din partea lui Gigi Becali care a evitat să răspundă, în timpul alocuţiunii sale, propunerii făcute de preşedintele PRM.

"Am obligaţia de a cere iertare tuturor românilor pentru situaţiile tensionate de până acum. Mesajul meu în această campanie electorală va fi unul spiritual", a spus Gigi Becali.

Becali a adăugat că, deşi a semnat o adeziune la PRM, va continua să conducă şi PNG.

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a mai spus că organizaţia politică pregăteşte un program anticriză în care se va pune accentul pe accesarea fondurilor comunitare.

Aproximativ 700 de militanţi PRM au participat, sâmbătă, la o întrunire electorală la Iaşi. Vadim Tudor şi Gigi Becali au participat la festivităţile dedicate împlinirii a 132 de ani de la câştigarea independenţei şi au depus coroane de flori la Statuia Independenţei şi la mormântul lui Alexandru Ioan Cuza, aflat la Biserica "Trei Ierarhi".