MENIU

Vadim Tudor: Nu voi face purici la Parlamentul European căci, din toamnă, voi fi preşedintele României

Vadim: Nu îmi place aici, se arde un gaz şi se taie o frunză la câini ce nu s-a pomenit, în instituţiile europene
Foto: wordpress.com

Noul Parlament European şi-a început, marţi, activitatea. Mai mult sau mai puţin încântaţi de \"pomul lăudat\", cei 33 de europarlamentari români aleşi să ne reprezinte pentru următorii cinci ani au fost nevoiţi să dea piept cu prima zi de lucru la Strasbourg. \"Mie nu-mi place. Vă spun sincer că se arde un gaz şi se taie o frunză la câini ce nu s-a pomenit în instituţiile europene\", a spus europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor.

"Mie nu-mi place ce văd aici. E incultura ridicată la rang de politică", a completat europarlamentarul, precizând, totodată, că nu are de gând "să facă prea mulţi purici" în Parlamentul European şi asta deoarece, în noiembrie, va câştiga alegerile prezidenţiale, şi nu oricum, ci din primul tur. 

"Foarte mulţi purici eu nu voi face aici, ca să vorbesc în limbaj plastic şi pamfletar, pentru că, în noiembrie, voi fi preşedinte al ţării, din primul tur".

"Cred că Băsescu, săracul, e cu un picior în groapa falimentului. Fireşte că-i dorim sănătate", a încheiat europarlamentarul.

Citeşte şi...