MENIU

Vadim Tudor: Cei care au confirmat un acord PRM-UDMR, vor zbura

<descriere>
Vadim: Nici Băsescu, nici Geoană nu merită să fie preşedinte

\"Dacă ei fac bişniţă la Sibiu cu Johannis, îi dau afară pe toţi\", spune despre reprezentanţii partidului său de la Sibiu Corneliu Vadim Tudor în opinia căruia \"Nici Băsescu, nici Geoană nu merită să fie preşedinte\".

\"Eu conduc partidul pe care l-am creat şi partidul are viziunea mea. Eu i-am îndemnat pe susţinătorii PRM să nu se prezinte la turul al doilea al alegerilor, pentru că acest tur este rezultatul celei mai neruşinate fraude electorale din  Europa postbelică. Nici Băsescu, nici Geoană nu merită să fie preşedinte al României. Ce e atât de neclar? Dacă cineva, vreun săltat de la filiala Sibiu,  a îndrăznit să facă vreo declaraţie împotriva celor hotărâte de conducerea partidului, îl dăm afară din partid\", a declarat Vadim Tudor care a pretins că nu a auzit niciodată de Gheorghe Bucur cel care a confirmat înţelegerea dintre PRM Sibiu şi UDMR.

Vadim Tudor a acuzat faptul că prin astfel de informaţii se încearcă scindarea partidului: \"PRM e un partid foarte disciplinat. Dacă ei fac bişniţă la Sibiu cu primarul infractor Johannis, îi dau afară pe toţi\", a afirmat liderul PRM care  a acuzat UDMR că este un partid \"şovin\" şi \"antinaţional\".

Vadim Tudor a spus că şi-a îndemnat electoratul boicot, deoarece prezentarea la vot ar duce la \"prelungirea unei stări care va duce la convulsii sociale în primăvară\" şi a catalogat acest presupus acord dintre UDMR şi PRM  drept \"o diversiune\".