MENIU

Vadim: S-a furat la şase mâini. Ce, românii sunt sado-masochişti?

<descriere>
V. Tudor: Un om care a furat Flota fură şi voturile

Corneliu Vadim Tudor merge până în pânzele albe şi speră ca românii să-şi dea seama că scorul peremist este \"infinit mai mare\". Mai mult decât iritat de rezultatul sondajului INSOMAR potrivit căruia peremistul a obţinut doar 4% din intenţiile de vot, Vadim Tudor a dat dovadă, o dată în plus, de aceeaşi incisivitate cu care ne-a obişnuit.

\"E o minciună ordinară. Ce nu se fură în ţara asta? La ora 12:00, adevăratele estimări exit-poll mă dădeau pe locul I, cu 30%. Ăsta era scorul real. După care au intervenit maşinăriile de fraudă ale tuturor partidelor politice. Au furat la şase mâini toţi. Şi PSD şi PD-L şi PNL\", a acuzat, la Realitatea TV, Vadim Tudor.

Potrivit peremistului, mai multe sondaje apărute în presă arată că 80% dintre români spun că România merge într-o direcţie greşită. \"Cum, Doamne iartă-mă, acum, 85% i-au votat pe cei trei? Ce, românii sunt sado-masochişti? E contradicţie\", a spus Vadim Tudor.

În opinia sa, \"un om care a furat Flota, averea lui Omar Hayssam, care a furat 4 milioane de euro din banii de răscumpărare şi telefonul mobil al unei jurnaliste fură şi voturile\".

Vadim Tudor a anunţat că a depus o plângere la Curtea Constituţională, în jurul orei 21:00, \"pentru anularea alegerilor frauduloase de la 22 noiembrie\".

În ceea ce priveşte direcţia în care se vor duce voturile PRM, în al doilea tur, Vadim Tudor a spus că \"încă nu s-a decis\", dar că \"PSD-ul, pe undeva, îşi merită soarta\".  \"Geoană e pierdut.  Prea îşi merită soarta\", a spus peremistul.

Cât despre slaba poziţionare a PRM-ului în sondajul INSOMAR, Vadim a spus  că \"nimeni nu este atât de handicapat să creadă că ăsta este scorul meu. El este infinit mai mare, peste 30%\".