MENIU

Vadim: Preşedintele României voi fi eu sau cine voi vrea eu!

Foto: zing.ro
Vadim: În cazul în care nu voi intra în turul doi, voturile mele se vor duce la oricine altcineva, dar nu la Traian Băsescu

"Preşedintele României voi fi eu sau cine voi vrea eu", a anunţat, vineri, Vadim Tudor. Cu toate acestea, în eventualitatea în care nu va accede în turul doi al alegerilor prezidenţiale, voturile susţinătorilor săi vor fi direcţionate către orice alt candidat, în afara lui Traian Băsescu, a asigurat liderul PRM.

"În cazul în care nu voi intra în turul doi, voturile mele se vor duce la oricine altcineva, dar nu la Traian Băsescu", a declarat, vineri, Vadim Tudor.

Vadim: Îmi pare rău de Crin Antonescu, dar el este o marionetă în mâinile lui Dinu Patriciu

Întrebat dacă are vreo preferinţă printre ceilalţi contracandidaţi ai preşedintelui Băsescu, preşedintele PRM a precizat că nu are nicio înclinaţie, dar a făcut câteva referiri critice la capacitatea preşedintelui PNL, Crin Antonescu, de a exercita atribuţiile de şef al statului.

"În primul rând, ei n-au peste ce ţară să conducă. Când în toamnă va ieşi lumea în stradă, iese Mireille Mathieu în faţa muncitorilor. Îmi pare rău de Crin Antonescu, dar el este o marionetă în mâinile lui Dinu Patriciu", a mai spus liderul PRM.

În ceea ce priveşte şansele de a câştiga cursa pentru Palatul Cotroceni, din toamnă, peremistul s-a arătat încrezător.

"Am încredere în steaua mea. Eu nu pun răul înainte. Îi voi bate măr din primul tur", a afirmat acesta.

Pe de altă parte, liderul PRM s-a declarat dispus să negocieze între cele două tururi, în cazul unui eşec al său. "N-am nicio preferinţă, dar se va negocia", a conchis Vadim Tudor.