MENIU

Vadim, despre taxa pentru Cotroceni: Aici este mâna lui Băsescu! Pe mine mă vizează această lege

Foto: zing.ro
V. Tudor: Aici este mâna lui Traian Băsescu. Eu sunt candidatul cel mai periculos pentru el

Fotoliul de la Cotroceni este tot mai greu de atins. Potrivit unui proiect de lege iniţiat de Autoritatea Electorală Permanentă, la depunerea candidaturii, orice prezidenţiabil ar avea de plătit nici mai mult nici mai puţin de 300.000 de euro, taxă de "garanţie". Măsura nu i-a lăsat indiferenţi pe doritori. "Eu sunt pedepsit că sunt sărac. Nu am bani. Toată lumea ştie că pe mine mă vizează această propunere. Aici este mâna lui Traian Băsescu", a spus Corneliu Vadim Tudor, la Realitatea TV.

"Prin această măsură, Autoritatea dovedeşte că nu are pic de autoritate. Cum poate să facă o discrepanţă atât de barbară între cetăţenii aceleiaşi ţări? Eu sunt pedepsit că sunt sărac. Nu am bani. Toată lumea ştie că pe mine mă vizează această propunere", a spus Corneliu Vadim Tudor, la Realitatea TV.

"Acolo se pronunţă cuvântul 'garanţie'. Motivaţia ar fi garanţia. Garanţie pentru ce? De când sunt banii garanţie pentru securitate? Ion Iliescu nu ar fi putut candida acum. Crin Antonescu de unde strânge banii? De la Patriciu?", a completat peremistul.

În opinia liderului PRM, impunerea acestei taxe încalcă prevederile constituţionale, motiv pentru care intenţionează să atace propunerea la Curtea Constituţională.

Cu toate acestea, peremistul a anunţat că, pentru a-şi finanţa candidatura, va scoate la licitaţie "o colecţie valoroasă de documente istorice". 

V. Tudor: De ce-i este frică lui Traian Băsescu nu scapă!

În opinia liderului PRM, taxa pentru Cotroceni, care ar urma să fie impusă ca garanţie pentru prezidenţiale, a fost propusă de preşedintele Traian Băsescu, în condiţiile în care, spune Vadim Tudor, şeful statului se teme de un adversar, în cursa prezidenţială, de talia liderului PRM.

"Aici este mâna lui Traian Băsescu. Eu sunt candidatul cel mai periculos pentru el întrucât această criză lucrează pentru mine", a spus Vadim Tudor.

"De ce-i este frică nu scapă pentru că o să-l bat măr", a conchis liderul PRM.

Citeşte şi...