MENIU

VACANŢE PE CONTRE: ROMÂNIA VS DESTINAŢII EXTERNE. Spune-ne unde şi cum îţi petreci concediul!

Foto: clubafaceri.ro

REALITATEA.NET te provoacă la... vacanţă! Adică te provocăm la o dezbatere despre vacanţă. Vrem să ştim cum, unde şi de ce îţi place să călătoreşti, că tot începe sezonul estival.

Săptămâna aceasta vrem să ne spui dacă preferi România sau destinaţiile externe. Ca să-ţi susţii punctul de vedere, pozele sunt binevenite. 

Din \'90 şi până acum autorităţile române au făcut zeci de încercări de a promova imaginea României peste hotare.

Din păcate, câte încercări, atâtea eşecuri. Nici măcar clipurile de promovare cumpărate cu bani grei, câteva sute de mii de euro, nu ne-au adus un plus de imagine. Rezultatul: numărul turiştilor a scăzut, iar calitatea serviciilor oferite este tot mai discutată şi pusă la îndoială.

Nici românii nu sunt mai mulţumiţi de calitatea serviciilor turistice autohtone, mulţi dintre aceştia preferând destinaţiile externe, care propun pachete turistice atractive şi servicii competitive.

Tu ce părere ai? Cu care dintre "tabere" ţii? Cu cea a patrioţilor turistici sau cu emigranţii de vacanţă? Împărtăşeşte-ne opţiunea ta, trimite-ne fotografii sau povesteşte-ne întâmplări din vacanţa ta în patrie sau peste hotare.