MENIU

Vacanţe ieftine pe ultima sută de metri

Oferte turistice pentru turiştii întârziaţi! Cei care s-au hotărât în ultimul moment să plece în vacanţă au şansa de a primi reduceri de aproximativ 20% din valoarea biletului. Ca să nu rămână cu locuri neocupate, agenţiile de turism vând acum pachetele turistice la tarife reduse.

Unii renunţă la vacanţe pe ultima sută de metri, iar agenţiile de turism încearcă să găsească acum clienţi pentru biletele rămase. Denumite oferte last minute, propunerile agenţiilor de turism pentru vacanţe în străinătate sunt extrem de atrăgătoare. Motivul: condiţiile de cazare şi serviciile sunt la fel ca ale celor care şi-au rezervat din timp biletele, preţurile sunt însă mult mai mici!

Agenţiile de turism au scos deja astfel de oferte. O vacanţă în Tenerife nu costă mai mult de 450 de euro, în timp ce un concediu în Turcia poate ajunge chiar la 300 de euro! În Grecia, un sejur de şapte zile, all inclusive, nu costă mai mult de 290 de euro. La aceste sume se adaugă însă taxele de aeroport. Şi în Bulgaria există oferte de ultim moment. Şapte nopţi, all inclusive însă fără transport costă acum 250 de euro.

Există însă şi un dezavantaje, ofertele nu mai sunt atât de bogate! Turiştii trenbuie să fie pregătiţi să plece aproape imediat în vacanţă şi foarte rar pot să găsească bilete şi pentru prieteni. În plus, pentru a prinde astfel de chilipiruri, turiştii trebuie să urmărească permanent ofertele agenţiilor de turism.
Mai multe articole despre:
turism All Inclusive vacanţe ieftine