MENIU

Utilaj buldozer furat din Franţa, dat în urmărire prin Interpol, a fost descoperit în Maramureş

Foto: recycler.ro

Poliţiştii de frontieră maramureşeni au descoperit, în localitatea Năneşti, un buldozer furat din Franţa, dat în urmărire prin Interpol. Oamenii legii au descoperit că utilajul, în valoare de peste 80.000 de euro, fusese furat de un tânăr în vârstă de 21 de ani din oraşul Borşa, care vânduse autovehiculul unei firme din Sighet.

"Lucrătorii Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Maramureş au depistat, pe raza localităţii Năneşti, judeţul Maramureş, un utilaj în valoare de peste 80.000 euro, declarat ca fiind furat din Franţa. S-a luat legătura cu autorităţile franceze, care ne-au comunicat că autovehiculul figurează ca fiind furat încă din luna noiembrie 2008", a afirmat vineri purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Maramureş, Iulia Utan.

Purtătorul de cuvânt a adăugat: "Totodată, autovehiculul în cauză este dat în urmărire prin Interpol, din aceeaşi lună a anului trecut. Din verificarile efectuate s-a stabilit că utilajul aparţine administratorului unei societăţi comerciale din Sighetu Marmaţiei şi că i-a fost vândut de T. Gabriel de 21 de ani din Borşa".

Tânărul din Borşa s-a ales cu dosar penal pentru furt, iar autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră. Până acum poliţiştii de frontieră maramureşeni au depistat 8 utilaje industiale furate din străinătate, în valoare de aproximativ 800.000 de euro.

Mai multe articole despre:
Maramureş Franţa tânăr dosar penal furat buldozer