MENIU

Urările de Paşte ale oamenilor politici au sosit prin poştă sau pe bloguri

Foto: RTV

Politicienii şi-au rupt şi anul acesta câteva minute pentru a face urări de Paşte electoratului. Unii au preferat să împărtăşească minunea Învierii Domnului pe blogurile personale sau să trimită mail-uri. Alţii au apelat la scrisori sau felicitări care au ajuns direct în cutiile poştale ale alegătorilor.

Ion Iliescu a postat pe blog urări de Paşte încă de acum două zile.

"Fie ca Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să aducă prinosul celor patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Fie ca această Sărbătoare să ne ajute să fim mai buni, să iertăm şi să iubim necondiţionat!"

La Cornu, Paştele se petrece în familie. Cu ouă roşii, cu cireşi înfloriţi, în mijlocul familiei, scrie Adrian Năstase pe blogul său.

"Se simţea în aer, din mirosul dulce de cozonaci încă intangibili pentru cei mici. Se simţea din nuanţele de vopsea roşiatică ce au mai rămas încă pe degete. Se simţea adânc felul în care curăţenia de Paşti a pus stăpânire pe întreaga casă."

La Curtea de Argeş, locul natal al deputatului liberal Alina Ghorghiu, lumina a fost luată ca în fiecare an de la Mănăstirea Meşterului Manole.

"Sper să vă odihniţi şi să vă bucuraţi de cel mai bun cozonac din lume."

Unii politicieni au preferat metode tradiţionale pentru a face urări electoratului. Felicitările, vederile sau scrisorile semnate liderul PNL Crin Antonescu, de primarul sectorului 3 Liviu Negoiţă sau de deputatul PD-L Dan Radu Zătreanu au fost trimise prin poştă.
Mai multe articole despre:
poştă politicieni urări Paşte bloguri